Personal Trainer Bochum

Published Sep 17, 22
5 min read

Personal Trainer Handbook

Zelf train ik bij de Big, Gym in Groningen, die om 07:00 in de ochtend de deuren opent. Samen met een tiental andere gekkies stond ik daadwerkelijk om 07:00 uur in de gym - personal trainer regio lier. Ondanks dat ik normaalgesproken goed functioneer in de vroege ochtend, is wakker worden altijd een probleem maar deze ochtend ging het goed.

Maar ik moet eerlijk zijn, ik heb in de afgelopen maand twee ochtenden overgeslagen. Eén keer omdat ik door de wekker heen ben geslapen en een andere keer omdat de gezelligheid op het terras en vooral de alcohol de avond ervoor van mij hadden gewonnen. Maar deze trainingen heb ik op een zaterdagmiddag netjes ingehaald.

Op maandag, woensdag en vrijdag train ik mijn bovenlichaam met vier oefeningen. Voor de kenners: de benchpress, lat pull down, military press en vertical row. Op dinsdag en donderdag training ik mijn onderlichaam met drie oefeningen, squats, deadlifts en cleans. Elke oefeningen 4 sets van 10 herhalingen, waardoor elke training ongeveer 45 minuten duurt - personal trainer regio lier.

Oftewel, elke dag een beperkt aantal oefeningen waarmee het gehele lichaam wordt getraind (Personal Trainer Mechelen). Op deze manier put ik mijzelf niet helemaal uit en kan ik de volgende dag nog een training doen (personal trainer regio lier). Maar ondanks dat ik het echt wil kost het best wat wilskracht om elke ochtend om 07:00 in de gym te staan.

Ik heb, net als vele anderen, 8 uur slaap nodig om goed te functioneren, daarom ga ik nu elke dag tussen 22:00 en 22:30 slapen. Daarnaast moest ik ’s ochtends extra goed nadenken waarom ik dit ook al weer deed, want anders ging ik terug in bed. Ik heb mijzelf aangeleerd dat dit gewoon het proces van wakker worden is en niet dat ik vermoeid ben.

De eerste week was een week dat in het teken stond van opbouw en de bijbehorende spierpijn. personal trainer regio lier. Voor dat de sportscholen open gingen probeerde ik al het nieuwe dagritme aan te houden, maar dat ging nu veel makkelijker door écht naar de gym te moeten. personal trainer regio lier. Ik haalde mijn motivatie uit het daadwerkelijk doen van de dingen die ik mijzelf beloofde.

Best App Personal Trainer

Ik begon mij bijna verplicht te voelen om aanwezig te zijn in de ochtend en ook om aan alle andere ochtend gekkies te laten zien dat ik er weer was. Dat hielp, het was een stok achter de deur zonder dat iemand anders het door had. Gedurende de eerste 5 dagen merkt ik dat ik mijn dagritme steeds normaler en makkelijker werd, om 22:00 uur naar bed en om 6:30 er uit voelde als normaal.

De tweede week begon ik mij weer sporter te voelen, voor mijn hernia blessure sportte ik elke dag en dat prettige gevoel (misschien wel verslavende) kwam weer terug. personal trainer regio lier. Ik voelde weer de juiste spierspanning in mijn benen en ook de spierpijn trok weg. Binnen 14 dagen kon ik alweer de weerstand aan die vroeger ook aan kon.

Ik weet dat wanneer ik en mijn lichaam stil komen te staan, ik chagrijnig word. Door fysiek tot rust te komen werd mijn geest onrustig en achteraf heb ik te lang is deze stand geleefd. Maar in de tweede week werd ik vrolijker, ik krijg meer mentale energie én mijn kopzorgen werden minder. personal trainer regio lier.

En ik weet ook dat dit voor iedereen geldt, het heeft alleen een periode van gewenning nodig. personal trainer regio lier. Elke ochtend om 07:00 naar de sportschool, De derde week begon ik echt nieuwe dingen aan mijzelf te ontdekken. Ik was zo goed als wakker nog voor dat de wekker ging. Iets wat ik in lange, zeer lange tijd niet heb ervaren. personal trainer regio lier.Dat gevoel ben ik nu in de ochtend aan het ontwikkelen. Ik begin het zelfs zo leuk te vinden, dat ik ’s avonds al teksten begin uit te kramen van Joel Beukers. “Let’s go chest day” Of “De schijven door het dak”. Voor wie dit niet kent, het is een soort vaktaal voor gekkies die elke dag in de sportschool staan en ik begin daar toch langzaam één van te worden. Persoonlijke begeleiding Mechelen.

Mijn gewicht blijft gelijk, maar mijn vetpercentage gaat naar beneden. Daar ben ik blij mee, want er is dus ook daadwerkelijk fysiek resultaat. Op moment van schrijven zit de vierde trainingsweek er op, 20 trainingen verder ben ik in een ritme terecht gekomen waar ik mij heerlijk bij voel. Ik word makkelijker wakker, ik heb meer energie, slaap goed en ben rustig in mijn hoofd.

Personal Trainer Qualifications UkIk werk op vastere tijden, ervaar minder stress en ben veel positiever (personal trainer regio lier). Naast dat ik elke ochtend in de sportschool sta, zit ik ook nog twee tot drie keer in de week op de racefiets, loop ik twee keer hard en skeeler of wandel ik op de overige avonden. En ondanks deze intensievere leefstijl, ben ik niet vermoeid.

Ik ben bang dat ik verslaafd ben, op een positieve manier dan. Nee, je moet elke dag vroeg uit bed, wil je voldoende slapen zul je elke dag op tijd naar bed moeten, je moet meer plannen, je hebt meer eten nodig en moet dus ook meer boodschappen doen. personal trainer regio lier. En voor mij persoonlijk het grootste nadeel, je hebt veel meer kleding dat gewassen moet worden.

Ik kies er voor om in de ochtend zo vroeg mogelijk te sporten omdat dit een uurtje pure winst is (personal trainer regio lier). Doe ik dat niet dan lig ik tot 8:00 uur op bed, nu heb ik om 8:00 gesport en ben ik klaar om weer een dag het beste uit mijzelf te halen.

Navigation

Home

Latest Posts

Led Spot Gu10 Warm Wit

Published Jun 09, 23
10 min read

Led Spot Koud Wit

Published Jun 09, 23
8 min read

Al05510ww Luca Adjustable Richtbare Led-spot

Published Jun 09, 23
6 min read