Thaise Massage Ternat  thumbnail

Thaise Massage Ternat

Published Jul 17, 23
2 min read

Thaise Massage Rotterdam Centrum

“Hoe kan dit?” vroeg hij. Ik heb hem toen de Methylcobalamine en Dibencozide tabletten laten zien en verteld dat de Nederlandse B 12 injecties van de Hydroxocobalamine bij mij geen blijvende resultaten gaven (thaise olie massage). Hij vond dat ik met de zuigtabletten moest doorgaan. En noteerde alles. Ook mijn neuropathie (het niet goed functioneren van een of meer zenuwen –red-) is sterk verbeterd.Mijn tenen kunnen weer zelf omhoog. De door artsen in verband met mijn Amyloïdose aan mij voorspelde luchtweginfecties en longontstekingen zijn geen enkele keer voorgekomen. Wel een flinke schimmelinfectie. Die nu ook weg is. En ik durf nu echt te stellen dat deze nare en uiteindelijk dodelijk ziekte, Amyloïdose, bij mij tot stilstand is gekomen.

Dan hoorde ik weer vanuit onze patiënten-lotgenotengroep op Internet: “Die en die is stervende en die is er ineens niet meer, of die reageert niet meer”. thaise erotische massage gent. (thaise massage sletjes). Van dat hele groepje van drie jaar terug ben ik, op een enkeling na, de enige die nog in leven is. thaise massage salon. “Heel frappant” zei laatst een dokter - thaise massage mariakerke.

Hij zei: “Ik zou er vooral mee doorgaan. Als het mijn lichaam was, zou ik dat ook doen”. Als ik voldoende enzymen gebruik bij het eten, heb ik ook geen opgezette buik meer na het eten. thaise massage hilversum. Ik slaap beter en dieper. Mijn haar valt niet meer zo uit. En ziet er nu veel gezonder en glanzender uit.Door de dagelijkse inname van Vitamine B12 blijkt ook dit probleem opgelost te zijn. Ook mijn libido is toegenomen, ook omdat ik nu veel beter in mijn vel zit - thaise massage utrecht centrum. En geestelijk voel ik me dus veel helderder. Ook kan ik me veel beter weer concentreren. Het lukt me weer om een boek te lezen.

Thaise Massage Schilde

Ik had in een gesprek soms ook problemen om op woorden te komen (thaise massage nijlen). Nu heb ik dat een stuk minder - thaise massage alphen. Ik voel me geestelijk sowieso veel sterker, weerbaarder: mijn ja en nee zijn voor mij veel duidelijker geworden. En het is misschien gek om te zeggen maar ik voel me nu als mens veel sympathieker en liefdevoller.Ik heb, al met al, gewoon veel meer conditie, meer levenslust en meer daadkracht! Het is voor mij nu zo duidelijk, zo helder, zo normaal…dat een tekort aan die Vitamine B12 aan de basis ligt van heel veel ziekten en lichamelijke ongemakken (thaise ero massage rumst). Ook van geestelijke problemen trouwens. Maar ‘ze’ snappen het niet.

Latest Posts

Eindhoven Thaise Massage

Published Jun 16, 24
5 min read

Niet Geconventioneerd Kinesist

Published Jun 15, 24
6 min read

Thaise Massage Sukanda Stabroek

Published Jun 10, 24
7 min read